Top

Steigerhouten bartafel B 110 hoog

10% Korting
  • Steigerhouten bartafel B 110 hoog
  • Steigerhouten bartafel B 110 hoog
  • Steigerhouten bartafel B 110 hoog
  • Steigerhouten bartafel B 110 hoog
  • Steigerhouten bartafel B 110 hoog
331,00
299,00
per stukKlik hier voor de betaal en bestelinfoEen steigerhouten bartafel model Basic. Deze Basic bartafel word gemaakt van oud steigerhout. Netjes geschuurd en onbehandeld. Behandelen is aan te raden. Tafel: 110 hoog, met kolompoot van 40 x 40


Kies bij extra opties voor:

* Andere maat
* Behandeling in kleur naar keuze, uw meubel is dan beschermd tegen vlekken.
* Onze verfproducten zodat u zelf kunt verven.
* Nieuw steigerhout is gladder, lichter van kleur en heeft minder beschadigingen.
* Oud steigerhout is bruiner van kleur, en heeft meer beschadigingen. 
* Bijpassende steigerhout barkruk
Steigerhouten bartafel

U zoekt een mooie Steigerhouten bartafel? Waar u heerlijk aan kunt ontbijten, of handig voor een feestje, of gewoon als een mooie steigerhout tuinset. Bijpassende steigerhout barkrukken leverbaar. Maar elk model barkruk past bij deze steigerhout bartafel. Een leren barkruk of rotan barkruk, allemaal mogelijk. Zoekt u een andere maat bartafel dat is ook geen probleem.

Klik op steigerhout barkruk, die vind u ook in onze collectie. 

Materiaal steigerhout bartafel

De Steigerhouten bartafels zijn gemaakt van oud steigerhout en netjes glad geschuurd. Elke plank is anders van kleur, dat is de charme van dit hout. Steigerhout kan altijd iets gaan werken maar omdat wij goed gedroogd hout gebruiken, is de werking van het hout minimaal.
De steigerhout bartafel kunnen wij heel glad en strak maken door het tafelblad te verlijmen. Standaard word het tafelblad niet verlijmd, tussen de planken houden we enkele mm ruimte. U kunt altijd een bartafel op afspraak bekijken om zo de tafel naar uw wensen te vinden.

Behandelen steigerhout bartafels

De steigerhout bartafels zijn glad geschuurd en onbehandeld. Aan te raden is om de tafels extra te beschermen. Wij bieden onze eigen steigerhout beits aan om de meubels te behandelen. Dit kunt u zelf doen of wij maken dit voor u in orde. De steigerhout bartafel is dan goed beschermd, maar de houtnerf zie je nog. Wilt u de kleur van het steigerhout behouden, dan kunt u kiezen voor onze kleurloze coatingspray. Wilt u een specifieke kleur dan kan dat in overleg.

Maatwerk steigerhouten bartafel

U wilt een bartafel in een andere maat? Dat is geen probleem. Wij maken de steigerhouten tafel precies in de maat die wenst. Wilt u een steigerhout bartafel met een specifieke poot maat dat kan allemaal in overleg. Samen met u kijken we wat uw wensen zijn en hier maken we een vrijblijvende prijsopgave voor u. Wij leveren de steigerhout bartafels meestal geheel gemonteerd bij u af, wilt u dat wij de tafel bij u thuis monteren dan is dat geen probleem, dat kan in overleg.

Levertijd

Levertijd is ongeveer 7-21 werkdagen afhankelijk van drukte en routeplanning. Showrooms zijn op afspraak te bezoeken.
Er word altijd een afspraak met u gemaakt wanneer wij komen afleveren. Er is niet altijd een 2e chauffeur aanwezig, dus hulp bij eventueel tillen is handig.Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten