Top

Kapschuren

Wij leveren kapschuren en overkappingen die worden gemaakt van 1e kwaliteit Douglashout. Dit hout is roder van kleur dan steigerhout, buiten krijgt het in weer en wind wel de vergrijsde kleur. Het hout is harder en duurzamer en zeer geschikt voor tuinmeubelen en schuren. Douglashout is iets duurder dan steigerhout. Dus zoekt u een douglashout kapschuur of een douglashout overkapping. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  • SNELLE LEVERING 4 - 8 WEKEN
  • BETALEN BIJ AFLEVERING CONTANT OF PER PIN
  • LEVEREN VAN DOUGLASHOUT VOOR DE DOE HET ZELVER
  • HOUT PAKKETTEN OP MAAT GEZAAGD VOOR KAPSCHUUR OF OVERKAPPING
  • KANT EN KLAAR BOUW PAKKETTEN VOOR KAPSCHUUR OF OVERKAPPING
  • COMPLEET MONTEREN ZODAT U SNEL KUNT GENIETEN VAN UW AANKOOP
  • WIJ ZIJN STERK IN MAATWERK, EN GEVEN U GRAAG ADVIES
Stuur ons uw wensen, maten, tekening of foto en wij maken een scherpe prijsopgave voor u.
Gratis bezorgd in Nederland

Sterk in maatwerk.
 Achteraf betalen.
Veilig betalen 
Service en kwaliteit Douglashout kapschuren en overkappingen

Bij ons vind u diverse modellen douglashout kapschuren en douglashout overkappingen. Wij leveren al het douglashout rechtstreeks vanuit de houtzagerij. Alles van 1e kwaliteit hout. De prijs is daarom scherp, omdat er geen tussenhandel is. De houtzagerij is een familiebedrijf en zij hebben ruim ervaring in het bouwen van de kapschuren en overkappingen.
Wij leveren douglashout voor de doe het zelver, maar ook kant en klare houtpakketten op maat gezaagd.
En wilt u helemaal niets zelf doen, dan leveren en monteren wij de douglashout kapschuur of overkapping voor u in 1 of 2 dagen, met vakkundige mensen. Zo kunt u snel genieten.

Materiaal douglashout

Wij gebruiken alleen 1e kwaliteit douglashout. Het hout komt rechtstreeks vanuit de bossen naar de houtzagerij. Hier worden er balken en planken van gezaagd. Ook maken we douglashout meubels. Douglashout heeft een iets rode kleur, het bevat van nature hars, wat soms nog een beetje uit het hout kan druppelen. Het hout heeft een robuuste uitstraling en kan soms wat scheurtjes tonen, maar dit hoort bij het hout. Door zon en regen vergrijsd het hout. Als u douglashout olie gebruikt vergrijsd het hout niet.

Behandelen douglashout

Naar wens kunt u nog een kleur kiezen om het douglashout extra te beschermen. Wij bieden douglashout olie aan om het douglashout te behandelen. Wilt u de kleur van het douglashout behouden, dan kunt u kiezen voor onze kleurloze coatingspray of het onbehandeld laten.

Maatwerk douglashout

Wij zijn sterk in maatwerk, alle modellen en maten zijn mogelijk. Wilt u een kapschuur of overkapping geheel op maat, geef ons informatie over de maten en wij maken we een vrijblijvende prijsopgave voor u. Wij leveren het douglashout bij u af, en na overleg kunnen wij ook voor uw monteren.

Levertijd

Levertijd is ongeveer 7-21 werkdagen afhankelijk van drukte en routeplanning. Showrooms zijn op afspraak te bezoeken.
Er word altijd een afspraak met u gemaakt wanneer wij komen afleveren. Betalen kan bij aflevering.