Top

Eikenhout tafels

Eikenhout tafels voor binnen. Gemaakt van 5 - 6 en 8 cm dik Frans eikenhout. Van een hoge kwaliteit goed gedroogd eikenhout. De eikenhout tafels worden met de hand gemaakt in Nederland. In het tafelblad zie je de mooie nerven en noesten. 
Ook leveren we eikenhout tafels met een opgedikt eiken blad met een stoer metalen onderstel. Van hoge kwaliteit, maar omdat het tafelblad niet massief is , scherp geprijsd.

Snelle levering van 4-6 weken - Scherpe prijzen - Grote collectie


Gratis bezorgd in Nederland
Achteraf betalen.
Sterk in maatwerk.
Veilig betalen 
Service en kwaliteit 
 Onze eikenhout tafels:

 Met zorg gemaakt. 
 Goed gedroogde planken.
 Kwaliteit voor een scherpe prijs.
 Met garantie en service.

 Wij zijn sterk in maatwerk.
 Stuur een email
met uw wensen.
 Bezoek de showroom op
afspraak. 

 Veilig en achteraf betalen.
 Gratis bezorgd in Nederland. 

 Grootste collectie.KLIK OP DE FOTO HIER ONDER OM NAAR ONZE FACEBOOK ACTIE TE GAAN

Eikenhout tafels voor binnen

Hier vind je eikenhout tafels voor binnen.
Eikenhout tafels passen prima in uw huis. Een robuuste tafel kunnen wij naar uw wensen maken. Heerlijk tafelen aan deze stoere tafels.
We leveren:
  • Eikenhout tafels met een ijzeren onderstel in diverse modellen.
  • Eikenhout tafels met een eikenhout onderstel.
  • Eikenhout boomstamtafels
  • Eikenhout tafels van oud geleefd eikenhout
  • Eikenhout tafels ovaal
  • Eikenhout tafels rond


Materiaal eikenhout

De tafels zijn gemaakt van Frans eikenhout van een zeer hoge kwaliteit, in 5, 6 en 8 cm dik hout. Elke plank is anders van kleur, dat is de charme van dit hout. Maar omdat wij goed gedroogd hout gebruiken, is de werking van het hout minimaal. Ook leveren we eiken tafels met een opgedikt blad gemaakt van een hoge kwaliteit Europees eiken.

Behandelen eikenhout tafels

Naar wens kunt u nog een kleur kiezen om de eikenhout tafels extra te beschermen. Wij bieden diverse kleuren aan van onze eikenhout olie, om de tafels te behandelen. De meubels zijn dan goed beschermd, maar de houtnerf zie je nog. Wilt u de kleur van het eikenhout behouden, dan kunt u kiezen voor onze kleurloze coatingspray.

Maatwerk eikenhout tafels

Wij zijn ook sterk in maatwerk, alle modellen en maten zijn mogelijk. Wilt u een eikenhout tafel geheel op maat. Dat is mogelijk. Samen met u kijken we wat uw wensen zijn en hier maken we een vrijblijvende prijsopgave voor u. Wij leveren de eikenhout tafels tot in uw huis, monteren van het onderstel doen wij ter plaatse. Maar de onderstellen zijn ook heel makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroeven.

Levertijd

Levertijd is ongeveer 4-6 weken, afhankelijk van drukte en routeplanning. Showrooms zijn op afspraak te bezoeken.
Er word altijd een afspraak met u gemaakt wanneer wij komen afleveren.Er is meestal een 2e chauffeur aanwezig, maar hulp bij eventueel tillen is handig.