Top

Picknicktafels

Steigerhouten picknicktafel met 2 vaste banken. Blad en zitting 3 cm of 5 cm dik. Gemaakt van goed gedroogd steigerhout.
 
Douglashout picknicktafel met 2 vaste banken. Blad en zitting soms 4, meestal 5 cm dik. Gemaakt van 1e kwaliteit douglashout.


Netjes geschuurd en onbehandeld. Behandelen is aan te raden.


Gratis bezorgd in Nederland
Achteraf betalen.
Sterk in maatwerk.
Veilig betalen 
Service en kwaliteit 

Douglashout picknicktafel of een steigerhouten picknicktafel?

Wij maken ook Douglashout picknicktafels in diverse modellen. Gemaakt van 1e kwaliteit Douglashout. Netjes geschuurd, en zware kwaliteit. We hebben een robuuste douglashout boomstam picknicktafel, een moderne douglashout picknicktafel met balken van 5 cm dik, en een picknicktafel van steigerhout. Welk model u ook zoekt wij adviseren u graag. Zoekt u een andere maat dat is ook geen probleem.

Materiaal Douglashout picknicktafel en steigerhouten picknicktafel.

De Douglashout picknicktafel is gemaakt van een hoge kwaliteit Douglashout, ook wel Larixhout. Douglashout is iets harder dan steigerhout en heeft een meer rode kleur. De rode kleur gaat wel vergrijzen. Ons hout komt rechtstreeks van de houthandel die zelf de bomen zagen en tot bruikbare balken verwerken. Van deze balken en planken worden direct de meubels gemaakt. Vakkundige timmerlieden zorgen voor een degelijke constructie, hoogwaardige schroeven, zodat u een stevige tafel koopt. Hier heeft u echt jarenlang plezier van.
De steigerhouten picknicktafel is gemaakt van steigerhout. Dit is vurenhout van de fijnspar. Steigerhout is iets zachter dan douglashout en heeft een meer bruin grijze kleur. Ook steigerhout gaat vergrijzen.

Behandelen picknicktafels

De douglashout picknicktafels zijn glad geschuurd en onbehandeld. Aan te raden is om de tafels extra te beschermen. Dit kan gebeuren met een larix olie, of onze kleurloze nano coating. Dit kunt u zelf doen of wij maken dit voor u in orde. De meubels zijn dan beschermd tegen vuil en vocht maar de kleur van het hout blijft behouden.

Maatwerk douglashout picknicktafel

U wilt een tafel in een andere maat? Dat is geen probleem. Wij maken de douglashout picknicktafel precies in de maat die wenst. Samen met u kijken we wat uw wensen zijn en hier maken we een vrijblijvende prijsopgave voor u. Wij leveren de picknicktafels meestal als bouwpakket bij u af, wilt u dat wij de tafel bij u thuis monteren dan is dat geen probleem, dat kan in overleg.


Levertijd

Levertijd is ongeveer 7-21 werkdagen afhankelijk van drukte en routeplanning. Showrooms zijn op afspraak te bezoeken.
Er word altijd een afspraak met u gemaakt wanneer wij komen afleveren. Er is niet altijd een 2e chauffeur aanwezig, dus hulp bij eventueel tillen is handig.


 Onze meubels:

 Met zorg gemaakt. 
 Goed gedroogde planken.
 Kwaliteit voor een scherpe prijs.
 Met garantie en service.

 Wij zijn sterk in maatwerk.
 Stuur een email
met uw wensen.
 Bezoek de showroom op
afspraak. 

 Veilig en achteraf betalen.
 Gratis bezorgd in Nederland. 

 Grootste collectie.KLIK OP DE FOTO HIER ONDER OM NAAR ONZE FACEBOOK ACTIE TE GAAN