Top

Steigerhout winkel inrichting

Winkel inrichting bij Hip

7-02-2017
 
Bij mode en decoratie winkel Hip in Horst hebben wij de complete winkel inrichting gemaakt van steigerhout. We hebben 1 hele grote steigerhout wandkast gemaakt voor de kleding en de schoenen. Dan hebben we enkele steigerhout kasten gemaakt voor de broeken en schoenen.
Verder enkele wanden bekleed met steigerplanken, en daar haken aan bevestigd om riemen en accessoires op te hangen.Voor de decoratie producten hebben we enkel steigerhout tafels gemaakt met schappen onderin en wieltjes eronder. Zo kun je heel snel de tafel op een andere plaats neer zetten, en de indeling anders maken. Hoge tafels van steigerhout, en enkele lage tafels van steigerhout. Bij de hoge tafels word er bovenop de tafels decoratie neer gezet, en onder het tafelblad is nog ruimte om kleding in op te hangen.Vooral de lange wand van steigerhout geeft veel opbergruimte, en sfeer in de winkel.


De steigerhout paskamers geven ook een warme uitstraling. Gecombineerd met zilveren gordijnen.


De steigerhout kasten maken het geheel af.
Deze winkel is gevestigd in een oud pand, door de steigerhout inrichting, heeft het echt een landelijke warme uitstraling gekregen.


Wij zijn sterk in maatwerk en hebben al een groot aantal steigerhout inrichtingen gedaan voor diverse bedrijven.
Samen met de bedrijven kijken we wat er mogelijk is.

Maar ook voor particulieren verzorgen wij bijvoorbeeld, maatwerk slaapkamers, steigerhout kasten, of een steigerhout keuken.