Top

Badkamer

Steigerhouten badkamermeubels. Geven sfeer aan uw badkamer. Diverse modellen mogelijk. Met laden, of met legplanken. Maar ook maatwerk is geen probleem. Gemaakt van oud steigerhout, netjes afgewerkt.

Gratis bezorgd in Nederland
Achteraf betalen.
Sterk in maatwerk.
Veilig betalen 
Service en kwaliteit 

Steigerhouten badkamermeubel

Een steigerhouten badkamermeubel pas zeker in uw badkamer. Het oude steigerhout geeft sfeer aan uw badkamer. Diverse mogelijkheden met laden of legplanken. Of een handdoek kast. Ook mooi met een natuurstenen waskom erbij. En heeft u een eigen ontwerp, geen probleem, wij zijn sterk in maatwerk.


Materiaal steigerhouten badkamermeubel

De Steigerhouten badkamermeubels zijn gemaakt van oud steigerhout en netjes glad geschuurd. Elke plank is anders van kleur, dat is de charme van dit hout. Steigerhout kan altijd iets gaan werken door de temperatuur en vaak droge lucht in huis. Maar omdat wij goed gedroogd hout gebruiken, is de werking van het hout minimaal.
Voor de badkamer gebruiken wij een kleurloze coating zodat de meubels goed tegen vocht kunnen. U kunt altijd een badkamermeubel op afspraak bekijken om zo iets naar uw wensen te vinden.

Behandelen steigerhouten badkamermeubel

De steigerhout badkamermeubels zijn glad geschuurd en onbehandeld. Aan te raden is om de meubels extra te beschermen. Wij bieden onze eigen steigerhout beits aan om de meubels te behandelen. Dit kunt u zelf doen of wij maken dit voor u in orde. De steigerhouten badkamermeubel is dan goed beschermd, maar de houtnerf zie je nog. Wilt u de kleur van het steigerhout behouden, dan kunt u kiezen voor onze kleurloze coatingspray. Wilt u een specifieke kleur dan kan dat in overleg.

Maatwerk steigerhouten badkamermeubel

U wilt een badkamermeubel in een andere maat? Dat is geen probleem. Wij maken graag uw meubel precies in de maat die wenst. Wilt u een steigerhouten badkamermeubel in een bepaald model dat kan allemaal in overleg. Samen met u kijken we wat uw wensen zijn en hier maken we een vrijblijvende prijsopgave voor u. Wij leveren de steigerhout meubels meestal geheel gemonteerd bij u af, wilt u dat wij de tafel bij u thuis monteren dan is dat geen probleem, dat kan in overleg.

Levertijd

Levertijd is ongeveer 7-21 werkdagen afhankelijk van drukte en routeplanning. Showrooms zijn op afspraak te bezoeken.
Er word altijd een afspraak met u gemaakt wanneer wij komen afleveren. Er is niet altijd een 2e chauffeur aanwezig, dus hulp bij eventueel tillen is handig.KLIK OP DE FOTO HIER ONDER OM NAAR ONZE FACEBOOK ACTIE TE GAAN