Top

Barbecuepagina

  • Barbecue Boretti Ligerio Top
Een barbecue die zeer goed is om in- en op te bouwen in een bestaande of nieuwe buitenkeuken.
Buitenmaat 118 lang x 68 diep en 60 hoog.
Kookoppervlak 70 x 44.
Bij de inbouw laten we 1,5 cm tussen de zijkanten zodat de warmte weg kan. 

Dit model leent zich uitstekend voor de persoonlijke invulling van uw Outdoor Kitchen. Met drie onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders van 3.8 kWh, een infrarood achter- en hoofdbrander én een zijbrander waarop u bijvoorbeeld sauzen en soepen kunt bereiden is de Ligorio Top multifunctioneel. Handvat Rvs. 
Ontsteking is elektrisch. Koken op Gas.

  • Barbecue Boretti Ibrido Top
De grote broer van de Ligerio, deze inbouw Ibrido Top voor eenvoud in design en een verbazingwekkende veelzijdigheid in het gebruik.

  • Buitenmaat: 59h x 118l x 68b cm
  • Kookoppervlak: 70 x 44 cm
Bij de inbouw laten we 1,5 cm tussen de zijkanten zodat de warmte weg kan. 

Deze barbecue is ideaal om in- of op te bouwen in een bestaande of nieuwe outdoor kitchen. Zowel gas- als kolenliefhebbers kunnen gebruik maken van deze barbecue: beide is mogelijk op dit model. Met twee grillroosters en één bakplaat is niets te gek. De verlichting van het kookgedeelte maakt het ook mogelijk om verder te grillen als het buiten al langzaam donker wordt. Voor de liefhebber van gemak en de echte rooksmaak. Geschikt voor indirect grillen i.c.m. kolen unit.
  • Barbecue Patton Patron inbouw 4- branders

Inbouwmodel met 4 branders.
Buitenmaat 53 hoog x 78,4 breedte x 56 diep. 

Bij de inbouw laten we 1,5 cm tussen de zijkanten zodat de warmte weg kan. 

Het 67 x 44 cm grote kookoppervlak bestaat uit twee grilroosters. Patton barbecues en outdoorkitchens zijn gemaakt van hoogwaardig geëmailleerd- gecoat- en/of roestvast staal. 

Brandercapaciteit 4 Hoofdbranders. Totaal 19,6 kW.

Kap is gemaakt van Rvs dubbelwandig met giet-aluminium zijstukken in de kleur antraciet, rvs-handgreep en temperatuurmeter.

Barbecue is van zwart geëmailleerd plaatstaal, rvs-branders met vlam overloop en elektronische ontsteking. Frontpaneel rvs. Grill roosters. Geëmailleerd warmhoudrooster. Geëmailleerde plaatstalen vlamverdelers.
  • Barbecue Grand Hall Premium 3 branders

De GTI3 is een zeer krachtige buitenkeuken. Een groot kookoppervlak van 45 x 61 cm, warmhoudrek, dekselthermometer, geëmailleerd grillrooster en drie krachtige branders; de GTI3 heeft het allemaal. 

• 3 krachtige RVS branders met elektronische ontsteking
• Groot kookoppervlak van L 45 x B 61 cm
• Geëmailleerde gietijzeren grillroosters + bakplaat
• Met warmhoudrek en dekselthermometer

Maat 65l x 50b x 67h cm.
Bij de inbouw laten we 1,5 cm tussen de zijkanten zodat de warmte weg kan. 
  • Barbecue Grandhall Maxim 4 branders

Met de Grandhall Maxim GTI 4 Built-in heb je een gasbarbecue met een kookoppervlak van 80 x 44 cm.
Hoogte 51 cm x 87.5 cm breedte x 65,4 cm diep.

Bij de inbouw laten we 1,5 cm tussen de zijkanten zodat de warmte weg kan. 

Van de built-in kan je een complete Island Set maken door de Maxim Island elementen. De barbecue is voorzien van het nieuwe Integrill-grillrooster dat ervoor zorgt dat je geen last hebt van oplaaiende vlammen en geen warmteverlies hebt. De Maxim Built-in is eenvoudig schoon te maken doordat je de gegalvaniseerde vet opvanglade aan de voorzijde makkelijk kan uitschuiven waardoor je de vetten en vlees-sappen ook verwijdert.
  • Barbecue Grandhall Elite

De Elite GTI Built-in is voorzien van 3 RVS branders, een sear brander en een infrarood achterbrander. Met een kookoppervlak van 80 x 45 cm kan je gemakkelijk een BBQ-feestje in de tuin organiseren.
Maat hoogte 50,2 cm x 87,5 breedte x 65,4 cm diep.

Bij de inbouw laten we 1,5 cm tussen de zijkanten zodat de warmte weg kan. 

De Elite Built-in is gemaakt van RVS waardoor die makkelijker schoon te maken is en een langere levensduur heeft. Met twee geëmailleerde gietijzeren Integrill grillrooster en één geëmailleerde gietijzeren plancha maak je diverse gerechten klaar op deze gasbarbecue.