Top

Tuinmeubelen

Hier vind u een grote collectie tuinmeubelen van hout. In diverse houtsoorten.
Steigerhout tuinmeubels worden gemaakt van oud steigerhout in eigen fabriek.
Douglashout tuinmeubels worden gemaakt van meestal vers hout rechtstreeks van de houthandel.
En de teakhout tuinmeubelen worden geimporteerd vanuit Indonesie.

- Steigerhout
- Teakhout
- Douglashout

Tuinmeubels van hout, steigerhouten tuinset, teakhout tuinbank of een douglashout buitenkeuken.

Heerlijk zitten in uw tuin. Daar passen het beste houten tuinmeubels bij. U kunt kiezen uit steigerhout, teakhout of douglashout. Dit zijn de meest voorkomende houtsoorten voor het maken van meubels voor de tuin.

- Steigerhout is een wat zachter houtsoort. Met zijn stoere uiterlijk zeer geschikt om tuinmeubels van te maken. Het vergrijst, is makkelijk te onderhouden en te behandelen.
De mogelijkheden in modellen en maten zijn enorm met een steigerhouten tuinset.

- Teakhout is een hardhout soort met van natura olie in het hout. Deze houtsoort is het meest bestand tegen de weersomstandigheden. Door de olie waterafstotend en omdat de houtsoort hard is minder kans op rotten. Ook teakhout gaat mooi vergrijzen. Een teakhout bank past in elke tuin.

- Douglashout is iets harder en roder dan steigerhout. Ook zeer geschikt om meubels en schuren van te maken. Een duurzame houtsoort, makkelijk te bewerken en groeit ook in Nederland. Er is steeds nieuwe aanplant dus deze houtsoort sterft niet uit en belast het milieu niet. De laatste jaren is douglashout in opkomst. Vooral de douglashout buitenkeuken is erg in trek.  

Houten barset, bartafel en barkrukken.

Een houten barset is een veelzijdige set. U kunt er rustig een ontbijtje aan eten. Gezellig zitten met vrienden. En de houten bartafel is ook prima geschikt als zogenaamde hangtafel bij een feestje. Verder kunt u aan de bartafel diverse barkrukken kiezen. Barkrukken van riet, hout, kunststof of metaal. Er zijn diverse modellen mogelijk. Met poten, of een middenpoot, maar ook met steiger buizen of een metalen onderstel.

Houten tuinbanken in diverse uitvoeringen.

Er zijn heel veel verschillende modellen tuinbanken.
Je hebt een picknick bank zonder arm of rugleuning. Handig licht bankje. Een bank met rugleuning en dan nog keuze uit met of zonder armleuningen. Een hoekbank, lekker veel ruimte. Een loungebank met extra diepe zit om heerlijk te relaxen. Of een klepbank met opbergruimte, handig om spullen in op te bergen. Een uitklapbare bank naar tafel model. Of een bank met metalen onderstel. Teveel om op te noemen zoals u ziet. 

Houten tuinsets op maat, of een picknicktafel, u zegt het maar.

Een teakhouten tuinset gecombineerd met banken en stoelen. Een steigerhouten tuinset met 2 banken en een krukje. Alle sets kunnen precies naar uw wensen en maten worden gemaakt. U vind al heel veel uitvoeringen in onze webshop. Maar wenst u net iets anders dan horen we dat graag. Maar ook een picknicktafel is al heel allround. U heeft dan direct een tafel en 2 banken in 1.

Tuinkussens op maat voor de houten tuinmeubels.

Tuinkussens geheel op maat gemaakt passend voor uw houten tuinset. In mooie stoffen en heel veel kleuren. Wij leveren ook betaalbare tuinkussens voor de meubels. Precies op maat gemaakt. Horeca kwaliteit waterafstotend, uitwasbaar en lange levensduur.