Top

Douglashout tafel Luxe - 5 cm dik blad

10% Korting
  • Douglashout tafel Luxe - 5 cm dik blad
  • Douglashout tafel Luxe - 5 cm dik blad
  • Douglashout tafel Luxe - 5 cm dik blad
  • Douglashout tafel Luxe - 5 cm dik blad
587,19
529,00
per stuk


Een zeer robuuste tafel gemaakt van douglashout. Dit hout is roder van kleur dan het vurenhout/steigerhout, dikker, strakker en duurzamer. Het blad is 5 cm  dik. Zware kwaliteit. Met x onderstel en zware tussen balk. Poot 12x12 cm.


Bij deze robuuste douglashout tafel Luxe kunnen wij ook een douglashout bankje leveren met een x onderstel.

Hoogte tafel standaard 75 cm hoog, andere hoogte is mogelijk.
Tafelblad van 200x100.

Levertijd op dit moment zeker 3-6 weken in verband met drukte en transport planning. Deze tafels kunnen niet op voorraad worden gemaakt omdat ze van vers hout worden gemaakt.

Deze tafel word geleverd als bouw pakket, deze kunt u zelf monteren met bijgeleverde schroeven. Het tafelblad en de poten zijn al gemonteerd. U dient alleen het blad op de poten te monteren via de schuine schoren die onder het blad komen. En de zitting op de poten schroeven. 

Behandelen is aan te raden met onze kleurloze spray. Het hout veranderd niet van kleur en is beschermd tegen vuil en vloeistoffen.
Of kies 1 van onze beitsen in diverse kleuren.
Op foto 3 ziet u een mooie combinatie van douglashout met een wit geverfd onderstel.

Word gemaakt van een hoge kwaliteit douglashout. Netjes geschuurd en onbehandeld. Behandelen is aan te raden voor een extra lange levensduur en bescherming tegen vocht. Ga voor meer info over behandelen naar de productinfo pagina of naar onze verfproducten.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code