Top

Nano Coating

Beschermende kleurloze Nano Coating voor houten meubels en steen.
Op molucelaire basis. 2 jaar beschermd tegen vlekken, vuil en algen.
Heel makkelijk op te brengen met een kwast, 24 uur drogen en klaar.

Nano Coating is een kleurloze impregneer vloeistof wat is ontwikkeld voor de industrie om materialen zoals steen en hout te beschermen tegen vuil en vocht.
De natuurlijke kleur van het hout blijft behouden.
Vocht en vuil trekken niet in het hout door de oleo- en hydrofobe werking. Het hout blijft ademen doordat de vloeistof een filmlaagje om de houtvezels legt. Geschikt voor binnen en buiten meubels. Is het meubel al behandeld met een beits op terpentine basis of met een olie dan kan de nano coating moeilijk in het hout trekken. U dient dan eerst de cleaner voor zacht hout of voor teakhout te kiezen. Ook bij nieuwe teakhout meubels is het aan te raden om eerst de cleaner te gebruiken voor. 

Leverbaar in de variant voor zacht hout en voor hardhout, 
in diverse verpakkingen.

Levertijd enkele dagen.
Voordelen van Nano Coating:

* Onmiddellijk en voortdurende bescherming tegen vocht, water, micro organismen, schimmels, mossen en algen.Door de filmlaag trekt vloeistof niet in het hout en vuil kan zich niet goed hechten.
* Bespaart u geld, energie en tijd, u hoeft minder schoon te maken, uw houten meubelen of uw stenen terras, de meubels zijn zeker 2 jaar beschermd. 1 X behandelen en klaar.
* Bestand tegen vorst en vermindert de aantasting van zouten, bijvoorbeeld chloriden.
* Toepasbaar op diverse producten en ondergronden zowel binnen als buitenshuis. Aan te raden is om het buiten of in de garage te behandelen, de geur is vrij sterk.
* Langdurige bescherming tegen alle weersomstandigheden.
* Na behandeling is schoonmaken eenvoudig zonder enige vorm van schoonmaakmiddelen.
*Na het aanbrengen is de vloeistof volledig onzichtbaar voor het menselijk oog, de kleur van de meubels blijft hetzelfde.

Nadelen van Nano Coating

*
Er zijn niet veel nadelen aan dit product. Zuren, wijn, jus orange kunnen wel in het hout trekken als u te lang wacht met schoonmaken, door het filmlaagje trekken de zuren niet direct in het hout. 
* De Nano Coating beschermd niet tegen krassen