Top

Over ons

Steigerhout meubelen


Wij zijn begonnen in 2011 met het verkopen van steigerhout meubels. Inmiddels leveren wij onze steigerhout meubelen vanuit een externe werkplaats waar de meubels met de grootste zorg worden gemaakt.
We gebruiken goed gedroogde steigerplanken, en omdat we ook steigerplanken verkopen, hebben we altijd een grote voorraad goede steigerplanken. We werken voornamelijk met oud steigerhout, maar nieuw steigerhout is geen probleem.
We zijn ook sterk in maatwerk, laat ons u wensen weten en wij maken een scherpe prijsopgave voor u.

Ook leveren we diverse meubels aan grote bedrijven zoals Coolcat en Bol.com. We hebben veel ervaring met de inrichting van winkels, horeca en kantoren. Bekijk hier onze projecten.
De showroom is op afspraak te bekijken in Melderslo, Groningen, of Almelo.

Maatwerk - Kwaliteit - Service, daar staan we voor.
Teakhout meubelen


Onze teakhout meubelen leveren wij via diverse groothandels.
Deze groothandels importeren de teakhout meubels vanuit Indonesie. Zij hebben meestal een eigen fabriek in Indonesie, en werken daar samen met een team van mensen om de prachtige teakhout meubelen naar Nederland te verschepen.
Ook kunnen wij alle meubels op maat laten maken.
Omdat wij met diverse bedrijven samenwerken, kunnen wij een grote collectie aan bieden.
De showroom is op afspraak te bekijken in Nijmegen, Druten, Groningen.Eiken tafels


Wij bieden een grote collectie robuuste eiken tafels aan, gemaakt van een hoge kwaliteit, zeer goed gedroogd Frans eikenhout. Alle tafels worden zorgvuldig met de hand gemaakt in de werkplaats in Nederland. Maatwerk is geen probleem.
De showroom is op afspraak te bekijken bij Eindhoven, Nieuwkoop of Utrecht.

eiken tafelWitte meubelen


De witte meubelen leveren wij ook vanuit 2 magazijnen.
1 magazijn is gevestigd in Denemarken en het ander magazijn in Groningen. Ook deze witte meubels worden met de hand gemaakt in Indonesie. Regelmatig komt er een container met nieuwe voorraad naar Nederland. Zo proberen wij zoveel mogelijk vanuit voorraad te leveren. Deze magazijnen zijn steeds bezig met de kwaliteit en de verscheping van de witte meubels vanuit Indonesie.
De showroom is op afspraak te bekijken in Melderslo en Groningen.
Tuinkussens


Voor al onze meubels leveren wij kussens van hoge kwaliteit.
Deze kussens zijn voor binnen en buiten. Ze zijn weersbestendig en in diverse kleuren leverbaar. Ze worden gemaakt in een atelier hier in Nederland. Ook is het mogelijk om reclame of een logo te bedrukken op de kussens. Alle kussens worden op maat gemaakt.
En geleverd via Tnt post.
De showroom is op afspraak te bekijken Melderslo.