Top

Bedrijfsinrichting

Wij zijn sterk in maatwerk en kunnen de complete steigerhouten bedrijfsinrichting voor uw realiseren.
Wij hebben al diverse steigerhout interieurs gemaakt zoals in een, kapsalon, kantoor, winkels, kledingzaak, bakkerij,  in de horeca, tuincentrums en nog veel meer. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Klanten die bij ons steigerhout meubels kochten, of waar wij de complete inrichting voor hebben gemaakt.

COOLCAT
BOL.COM
TORTCHEN TAARTJES
IJSSALON BITTERKOUD
HIP KLEDINGZAAK

KLIK HIER OM DEZE PROJECTEN TE BEKIJKEN.

Van een steigerhouten keuken, steigerhouten loungemeubels, steigerhouten tafels, of een op maat gemaakte steigerhouten bar, het is allemaal mogelijk. 

Graag geven wij uw advies voor uw steigerhouten bedrijfsinrichting, of komen bij u langs. Zo kunnen wij een passende en scherpe offerte maken voor uw steigerhouten interieur.

Alles word gemaakt van oud goed gedroogd steigerhout. Alles word degelijk geschroefd en netjes geschuurd. Een behandeling om vlekken te voorkomen is geen probleem. Mogelijk in precies de kleur die u wenst. Voordeel van een steigerhouten bedrijfsinrichting is een warme sfeer, de meubels kunnen tegen een stootje. En wilt u over een paar jaar de inrichting opfrissen? Dan kunnen wij alles voor u schuren en verven we alles in een andere kleur. U voegt wat andere modellen toe en uw hele interieur is weer als nieuw.