Top

Steigerhout meubels

Steigerhout meubels voor in uw huis. Sfeervol, robuust en sterk. Voor een modern en landelijk interieur. Netjes afgewerkt en glad geschuurd. Een sterke stoere steigerhouten tafel voor in uw woonkamer of keuken. Een mooie steigerhout boekenkast. Of een steigerhout salontafel. Bij ons vind u de juiste steigerhout meubels. Ook kunt u bij ons de showroom op afspraak bezoeken en geven wij u graag advies. En maatwerk is geen probleem. Al onze steigerhouten meubels worden op bestelling gemaakt.

Gratis bezorgd in Nederland

Achteraf betalen.
Sterk in maatwerk.
Veilig betalen 
Service en kwaliteit 
 Onze steigerhout meubels:

 Met zorg gemaakt. 
 Goed gedroogde planken.
 Kwaliteit voor een scherpe prijs.
 Met garantie en service.

 Wij zijn sterk in maatwerk.
 Stuur een email
met uw wensen.
 Bezoek de showroom op
afspraak. 

 Veilig en achteraf betalen.
 Gratis bezorgd in Nederland. 

 Grootste collectie.KLIK OP DE FOTO HIER ONDER OM NAAR ONZE FACEBOOK ACTIE TE GAAN
Steigerhout meubelen voor binnen

Hier vind je steigerhout meubelen voor binnen. Een steigerhout bed, eettafel, boekenkast of dressoir, u vind het bij ons.
Steigerhout meubelen passen prima in uw huis. Een robuust steigerhout meubel kunnen wij naar uw wensen maken. Of u een geleefd meubel wenst of een iets strakker model, wij kunnen het voor uw maken.
Een steigerhouten wand in de woonkamer geeft sfeer. Of een mooi steigerhout wandbord aan de muur!

Materiaal steigerhout

De meubels zijn gemaakt van oud steigerhout en netjes glad geschuurd. Elke plank is anders van kleur, dat is de charme van dit hout. Steigerhout kan altijd iets gaan werken door de temperatuur en vaak droge lucht in huis. Maar omdat wij goed gedroogd hout gebruiken, is de werking van het hout minimaal.

Behandelen steigerhout meubelen

Naar wens kunt u nog een kleur kiezen om de steigerhout meubelen extra te beschermen. Wij bieden onze eigen steigerhout beits aan om de meubels te behandelen. De meubels zijn dan goed beschermd, maar de houtnerf zie je nog. Wilt u de kleur van het steigerhout behouden, dan kunt u kiezen voor onze kleurloze coatingspray.

Maatwerk steigerhout meubelen

Wij zijn ook sterk in maatwerk, alle modellen en maten zijn mogelijk. Wilt u een steigerhout bed geheel op maat, of wilt u een steigerhout tafel in een hele ander maat. Dat is mogelijk. Samen met u kijken we wat uw wensen zijn en hier maken we een vrijblijvende prijsopgave voor u. Wij leveren de steigerhout meubelen meestal geheel gemonteerd bij u af, wilt u dat wij de meubels bij u thuis monteren dan is dat geen probleem, dat kan in overleg.

Levertijd

Levertijd is ongeveer 7-21 werkdagen afhankelijk van drukte en routeplanning. Showrooms zijn op afspraak te bezoeken.
Er word altijd een afspraak met u gemaakt wanneer wij komen afleveren. Er is niet altijd een 2e chauffeur aanwezig, dus hulp bij eventueel tillen is handig.