Top

Tafels met ijzer

Steigerhout tafels gecombineerd met een ijzeren onderstel. Een steigerhouten tafel met een blad van oud steigerhout, met een ijzeren u-profiel als onderstel. Of een eikenhout tafel met een eikenhout blad en een ijzeren kruis onderstel. Maar ook een tafelblad van oude planken gecombineerd met een verzonken omlijsting. Het is allemaal mogelijk. Tafels met ijzer zijn stoer en kunnen tegen een stootje.

Gratis bezorgd in Nederland
Achteraf betalen.
Sterk in maatwerk.
Veilig betalen 
Service en kwaliteit 
Steigerhout tafel met metalen X onderstel
10% Korting
Steigerhouten tafel met metalen U onderstel
10% Korting
Steigerhouten tafel met metalen Z onderstel
10% Korting
Steigerhout tafel met metalen trapezium onderstel
10% Korting
Steigerhouten tafel met metalen H onderstel
10% Korting
Steigerhouten tafel met metalen onderstel U smal
10% Korting
Steigerhouten bartafel met metalen H onderstel
10% Korting
Steigerbuis tafel
10% Korting

Steigerbuis tafel

442,89 399,00
Steigerhouten bureau Industrieel 1
10% Korting

Steigerhouten bureau Industrieel 1

620,49 559,00

Steigerhouten tafel met ijzeren onderstel

Steigerhouten tafel met stoere onderstellen gemaakt van ijzer? Een Steigerhout tafel met een blad van 5 cm dik en daaronder een onderstel van metaal in diverse modellen.
Elk onderstel word in onze werkplaats gemaakt en de naden worden netjes afgewerkt. Naar keuze worden de onderstellen behandeld met een kleurloze lak, zwart of witte poedercoating. Aan de onderkant van het onderstel bevestigen wij rubberen dopjes om krassen te voorkomen.

Welk model u ook zoekt wij adviseren u graag. Zoekt u een andere maat dat is ook geen probleem.
Deze steigerhouten tafels passen in uw huis, kantoor of horeca zaak. De tafels zijn bijna onverwoestbaar.

Bijpassend dressoir of een tv-meubel is ook te verkrijgen in onze collectie. 

Materiaal steigerhouten tafel

De Steigerhouten tafels zijn gemaakt van oud steigerhout en netjes glad geschuurd. Elke plank is anders van kleur, dat is de charme van dit hout. Steigerhout kan altijd iets gaan werken door de temperatuur en vaak droge lucht in huis. Maar omdat wij goed gedroogd hout gebruiken, is de werking van het hout minimaal.
De steigerhout tafels voor binnen worden verlijmd, zo krijgt u een mooi strak blad zonder naden. Voor binnen houden we enkele mm ruimte tussen de planken zodat het regenwater weg kan lopen. U kunt altijd een tafel op afspraak bekijken om zo de tafel naar uw wensen te vinden.

Behandelen steigerhout tafels

De steigerhouten tafels zijn glad geschuurd en onbehandeld. Aan te raden is om de tafels extra te beschermen. Wij bieden onze eigen steigerhout beits aan om de meubels te behandelen. Dit kunt u zelf doen of wij maken dit voor u in orde. De steigerhout tafel is dan goed beschermd, maar de houtnerf zie je nog. Wilt u de kleur van het steigerhout behouden, dan kunt u kiezen voor onze kleurloze coatingspray. Wilt u een specifieke kleur dan kan dat in overleg.

Maatwerk steigerhouten tafel

U wilt een tafel in een andere maat? Dat is geen probleem. Wij maken de steigerhouten tafel precies in de maat die wenst. Wilt u een steigerhout tafel met een specifieke poot maat dat kan allemaal in overleg. Samen met u kijken we wat uw wensen zijn en hier maken we een vrijblijvende prijsopgave voor u. Wij leveren de steigerhout tafels meestal geheel gemonteerd bij u af, wilt u dat wij de tafel bij u thuis monteren dan is dat geen probleem, dat kan in overleg.

Levertijd

Levertijd is ongeveer 7-21 werkdagen afhankelijk van drukte en routeplanning. Showrooms zijn op afspraak te bezoeken.
Er word altijd een afspraak met u gemaakt wanneer wij komen afleveren. Er is niet altijd een 2e chauffeur aanwezig, dus hulp bij eventueel tillen is handig.