Top

Steigerhout Tuinmeubels

Steigerhout tuinmeubels zijn sterk, stoer en tijdloos. Bij ons vind u een grote collectie steigerhout tuinmeubels zoals een steigerhout tuinbank met passende tuintafel en tuinstoelen. Of een steigerhouten tuinkast, plantenbak of lounge meubels. En wilt u een andere maat, geen probleem. Al onze steigerhouten tuinmeubels worden op bestelling gemaakt.
Tevens leveren wij bijpassende tuinkussens op maat gemaakt voor al onze zit meubels.


Gratis bezorgd in Nederland

Achteraf betalen.
Sterk in maatwerk.
Veilig betalen 
Service en kwaliteit 
 Onze steigerhout tuinmeubels:

 Met zorg gemaakt. 
 Goed gedroogde planken.
 Kwaliteit voor een scherpe prijs.
 Met garantie en service.

 Wij zijn sterk in maatwerk.
 Stuur een email
met uw wensen.
 Bezoek de showroom op
afspraak. 

 Veilig en achteraf betalen.
 Gratis bezorgd in Nederland. 

 Grootste collectie.KLIK OP DE FOTO HIER ONDER OM NAAR ONZE FACEBOOK ACTIE TE GAAN


Steigerhout tuinmeubelen voor buiten

Wij bieden een grote collectie steigerhout tuinmeubelen aan voor uw tuin of terras.Een steigerhouten tuintafel, tuinset, picknicktafel of steigerhout lounge hoekbank, we maken het allemaal.
Steigerhout tuinmeubelen passen prima in elke tuin.Ze kunnen tegen een stootje, en als u het hout behandeld gaan ze nog veel langer mee.We kunnen alle maten en wensen maken als u een eigen idee heeft.

Materiaal steigerhout

De tuinmeubels van steigerhout zijn gemaakt van oud of van nieuw steigerhout en netjes glad geschuurd.Elke plank is anders van kleur, dat is de charme van dit hout.Steigerhout kan buiten altijd iets gaan werken door de temperatuur en vochtige omstandigheden.Maar omdat wij goed gedroogd hout gebruiken, is de werking van het hout minimaal.

Behandelen steigerhout tuinmeubelen

Naar wens kunt u nog een kleur kiezen om de steigerhout tuinmeubelen extra te beschermen.Wij bieden onze eigen steigerhout beits aan om de tuinmeubels te behandelen.De meubels zijn dan goed beschermd, maar de houtnerf zie je nog.Wilt u de kleur van het steigerhout behouden, dan kunt u kiezen voor onze kleurloze coatingspray.

Maatwerk steigerhout tuinmeubelen

Wij zijn ook sterk in maatwerk, alle modellen en maten zijn mogelijk.Wilt u een steigerhout tuinset geheel op maat, of wilt u een steigerhout tuintafel in een hele ander maat.Dat is mogelijk.Samen met u kijken we wat uw wensen zijn en hier maken we een vrijblijvende prijsopgave voor u. Wij leveren de steigerhout tuinmeubelen meestal geheel gemonteerd bij u af, wilt u dat wij de meubels bij u thuis monteren dan is dat geen probleem, dat kan in overleg.

Levertijd

Levertijd is ongeveer 7-21 werkdagen afhankelijk van drukte en routeplanning. Showrooms zijn op afspraak te bezoeken.
Er word altijd een afspraak met u gemaakt wanneer wij komen afleveren.Er is niet altijd een 2e chauffeur aanwezig, dus hulp bij eventueel tillen is handig.