Top

Steigerhout Tuinmeubels

Steigerhout tuinmeubels zijn sterk, stoer en tijdloos. Bij ons vind u een grote collectie steigerhout tuinmeubels zoals een steigerhout tuinbank met bij passende tuintafel en tuinstoelen. Of een steigerhouten tuinkast, plantenbak of lounge meubels. En wilt u een andere maat, geen probleem. Al onze steigerhouten tuinmeubels worden op bestelling gemaakt.
Tevens leveren wij bijpassende tuinkussens op maat gemaakt voor al onze zit meubels.


Gratis bezorgd in Nederland

Achteraf betalen.
Sterk in maatwerk.
Veilig betalen 
Service en kwaliteit 
 Onze steigerhout tuinmeubels:

 Met zorg gemaakt. 
 Goed gedroogde planken.
 Kwaliteit voor een scherpe prijs.
 Met garantie en service.

 Wij zijn sterk in maatwerk.
 Stuur een email
met uw wensen.
 Bezoek de showroom op
afspraak. 

 Veilig en achteraf betalen.
 Gratis bezorgd in Nederland. 

 Grootste collectie.KLIK OP DE FOTO HIER ONDER OM NAAR ONZE FACEBOOK ACTIE TE GAAN


Steigerhout tuinmeubels, steigerhouten picknicktafel, of een steigerhouten tuintafel vind je bij ons.

Wij bieden een grote collectie steigerhout tuinmeubelen aan voor uw tuin of terras. Een steigerhouten tuintafel, tuinset, steigerhouten picknicktafel of steigerhout lounge hoekbank, we maken het allemaal.
Steigerhout tuinmeubels passen prima in elke tuin. Ze kunnen tegen een stootje, en als u het hout behandeld gaan ze nog veel langer mee. We kunnen alle maten en wensen maken als u een eigen idee heeft.

Materiaal steigerhout

De tuinmeubels van steigerhout zijn gemaakt van oud goed gedroogd steigerhout en netjes glad geschuurd. Elke plank is anders van kleur, dat is de charme van dit hout. Steigerhout kan buiten altijd iets gaan werken door de temperatuur en vochtige omstandigheden. Maar omdat wij goed gedroogd hout gebruiken, is de werking van het hout minimaal. Als de meubels worden behandeld met een steigerhouten beits of onze nano coating dan zijn deze goed beschermd. In de winter kunt u de meubels op een hardhouten latje zetten. Zo kan er geen vocht onder in het hout trekken.

Maatwerk steigerhout tuinmeubels, geen probleem.

Wilt u een meubel op maat dan is dat ook mogelijk. Wilt u een steigerhout tuinset geheel op maat, of wilt u een steigerhout tuintafel in een hele ander maat.
Samen met u kijken we wat uw wensen zijn en hier maken we een vrijblijvende prijsopgave voor u. Wij leveren de steigerhout tuinmeubels meestal geheel gemonteerd bij u af, wilt u dat wij de meubels bij u thuis monteren dan is dat geen probleem, dat kan in overleg, dit staat bij het product vermeld.

Steigerhouten loungemeubels, heerlijk relaxen.

Wij leveren een grote collectie lounge meubels. Van een steigerhouten loungestoel met bijpassende hockers. Een steigerhouten loungebank in diverse modellen. Of een steigerhouten U- loungebank. De keuze is reuze. Om heerlijk te zitten in deze meubels is de juiste zithoogte en zitdiepte belangrijk, en wel of geen tuinkussens doen veel aan het zit comfort. Wij adviseren u hierover graag. Kom eens zitten in onze loungebank. 

Tuinkussens op maat voor de lounge meubels.

Tuinkussens geheel op maat gemaakt voor de steigerhouten lounge meubels. U vind niet snel een passend kussen als u een steigerhouten meubel besteld. Daarom leveren wij ook betaalbare tuinkussens voor de meubels. Precies op maat gemaakt. Horeca kwaliteit en leverbaar in vele kleuren. Waterafstotend, uitwasbaar en lange levensduur.