Top

Tuinkussens

Tuinkussens voor u op maat gemaakt in diverse kleuren en maten. Deze betaalbare kussens hebben wij niet op voorraad, maar wij zorgen dat ze binnen 14 tot 21 werkdagen bij u zijn.

LET OP IN VERBAND MET DE ZOMERVAKANTIE EN EXTREME DRUKTE KAN DE LEVERTIJD DE KOMENDE 2 MAANDEN OPLOPEN VAN 3-6 WEKEN.

Ze worden op maat gemaakt voor u. Alles gemaakt van hoogwaardige waterafstotende stof, en schimmelwerende schuim. Het materiaal is van hoge kwaliteit en gaat jarenlang mee. Voor binnen en buiten. Heel mooi in de steigerhouten tuinmeubels. Onder aan deze pagina vind u nog meer info over de tuinkussens.

En zoekt u een speciale maat, stuur gerust een vrijblijvende prijsopvraag naar info@tuinenhuisspullen.nlLevertijd veelal binnen 14 tot 21 werkdagen. Word bezorgd door TNT post.


Gratis bezorgd in Nederland

Sterk in maatwerk.
Veilig betalen 
Service en kwaliteit 
 Onze tuinkussens

 Met zorg gemaakt. 
 Hoogwaardige stoffen

 Kwaliteit voor een scherpe prijs.
 Met garantie en service.

 Wij zijn sterk in maatwerk.
 Stuur een email
met uw wensen.
 Bezoek de showroom op
afspraak.

 Veilig betalen.
 Gratis bezorgd in Nederland. 

 Grootste collectie.
 Gratis stofstaal
Tuinkussens, plofkussens of kussen hoezen. 

Hier vind je een grote collectie tuinkussens op maat gemaakt. Voor al onze steigerhouten tuinmeubels leveren wij passende tuinkussens in diverse kleuren en stofsoorten. Heerlijk zitten op deze hoogwaardige kussens. Waterafstotend en de kleuren blijven mooi. Met een rits zodat u de hoes kunt uitwassen. De schuim blijft de dikte behouden en is schimmelwerend. Het is ook mogelijk om reclame of een logo op de kussens te zetten.
Lossen kussen hoezen bestellen kan ook, als het schuim van uw oude kussens nog goed is.
Gecombineerd met plofkussens of sier kussens, u vind het bij steigerhout-teakhout-meubels.nl 


Materiaal kussens

Wij gebruiken hoogwaardige stof voor de kussens. De meest gebruikte stof is de Sunproof Cartenza stof. Deze stof is waterafstotend en de kleuren blijven mooi.
De schuim is ook van hoge kwaliteit, en blijft zijn dikte behouden. Ook is de schuim schimmelwerend. Het is dan geen probleem als de kussens een keer in een regenbui blijven liggen.


Maatwerk kussens

Wij zijn ook sterk in maatwerk, alle vormen en maten zijn mogelijk.
Het komt maar al te vaak voor dat kussens net niet passen. Bij ons heeft u kwaliteit, en wij maken de kussens precies passend op uw meubels.
Of u nu tuinset kussens, loungebank kussens of tuinstoel kussens zoekt u vind ze bij ons.
Wij hebben veel ervaring in kussens op maat maken. 
Er worden kussens op maat gemaakt voor de horeca, hotels, kantoren en nog veel meer. Ook kunnen wij zorgen dat er reclame of een logo op de kussens komt.

Levertijd

Levertijd is meestal binnen 14 tot 21 werkdagen, afhankelijk van drukte en routeplanning. Showroom is op afspraak te bezoeken.
En wenst u een stofstaal, geen probleem, deze kunnen wij voor u opsturen via Tnt post.
De kussens worden meestal geleverd door Tnt post.