Top

Witte Meubels

In onze collectie hebben wij nu ook diverse witte meubels en woonsets.

De witte meubels van Nova Solo zijn gemaakt van mahoniehout. Zeer netjes afgewerkt. De kleur is witter dan de Ralkleur 9003. Bij de Nova Solo meubels vind je diverse collecties zoals de geheel witte Halifax collectie.
De witte meubels van de collectie Cala zijn gemaakt van acaciahout met een teakhout bovenblad. De kleur wit is Ralkleur 1013, iets creme wit.

Kwaliteit en een grote keuze in modellen en maten. U vind hier witte dressoirs, kasten, salontafels, tafels en nog veel meer. Al deze meubels zijn samen te stellen als woonprogramma. Bijna altijd uit voorraad leverbaar.

Wilt u meerdere meubels bestellen dan kunnen wij een prijsopgave voor u maken, stuur een email naar info@tuinenhuisspullen.nl


Gratis bezorgd in Nederland

Veilig betalen 
Service en kwaliteit 
Bekijk hieronder enkel video's van de witte meubels van het merk Nova Solo.

Witte meubels van mahoniehout of acaciahout.

Hier vind je witte meubels van het merk Nova Solo voor in uw woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, of speelkamer. Een witte eettafel, witte boekenkast of wit dressoir, u vind het bij ons.
Witte meubelen passen prima in uw huis. Ze geven rust in uw huis.
En wilt u toch wat kleur in huis, dan zijn enkele witte meubelen de basis in uw huis, zodat het niet te druk word. Wij leveren een zeer grote collectie van het merk Nova Solo, en al deze meubels worden gemaakt in Indonesie. Kwaliteit staat bij ons op de 1e plaats. Ook hebben we de Cala collectie, wit acaciahout gecombineerd met een houten blad van mindihout.

Materiaal witte meubels

De meeste meubels van Nova Solo zijn gemaakt van mahoniehout, de meubels zijn van een degelijke kwaliteit, en met de hand wit geschilderd. De handgrepen zijn in een landelijke stijl, in een donkere kleur.
De Cala collectie is gemaakt van acaciahout wat met de hand jasmijn-wit is geschilderd. Bij de Cala collectie hebben ze op het meubel met de hand wat verf er af geschuurd voor de oude look. De bladen zijn gemaakt van mindihout of van teakhout.
Teakhout met wit geeft een mooi contrast.

Behandelen witte meubelen

Deze meubelen hoeft u niet te behandelen. Het mindihout of teakhout, kunt u behandelen met een kleurloze coatingspray. Dan is dit blad beschermd tegen vuil.

Maatwerk witte meubelen

Deze witte meubelen bestaan uit een vaste collectie met vaste maten.
Wij zijn ook sterk in maatwerk, dus wilt u een wit meubel in een andere maat dan kan dat in overleg. Wij laten het meubel dan namaken.
Wel is de prijs dan iets hoger, en de levertijd zeker 3-4 maanden.

Levertijd

Levertijd als de meubels op voorraad zijn is ongeveer 7-21 werkdagen afhankelijk van drukte en routeplanning. Showrooms zijn op afspraak te bezoeken.
Er word altijd een afspraak met u gemaakt wanneer wij komen afleveren. Er is niet altijd een 2e chauffeur aanwezig, dus hulp bij eventueel tillen is handig. De meubels van de Nova Solo collectie worden tot aan de voordeur geleverd.